Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TRT’nin bu kadar kanalı varken...

Okurumuz Süleyman Bilgin; TRT'nin bunca kanalı varken, önemli bir uluslararası atletizm organizasyonunu ıskalamasına bir anlam verememiş:
"Selam güzel insan. Ülkeme geçmiş olsun, ilk geceden itibaren Yalova nöbetimizi tutuyoruz, Elhamdülillah. Ancak bu soysuzlara gereğinden fazla değer vermemek için bir an önce normal yaşama dönmeliyiz diye düşünüyorum. Bugünkü yazınızda normal akışa dönmüş olmanızı gördüğümden dolayı, beni kahreden bir TRT yanlışlığını dile getirmek istedim. Dünyanın en prestijli atletizm yarışları olan Diamond League London yarışlarının TRT Spor kanalından canlı verileceği ilan edilmişti. Ben de bir sporsever olarak sevinmiştim. Ancak anladığım kadarıyla parası ödendiği halde yarışları yayınlamadılar. Çok kızgınım. TRT'nin onlarca kanalı varken, ihalesine girilmiş ve de kazanılmış olduğunu anladığım bu güzide yarışlar nasıl verilmez anlamış değilim. Lütfen hesap sorunuz. Teşekkürler. Allah'a emanet olun. (Emekli İETT işçisi)"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA