Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Boynuz kulağı geçti

Güldür Güldür Show'un minikler versiyonu Güldüy Güldüy Show Çocuk'u izliyor musunuz? Yok eğer kaçırdıysanız, çok şey ıskaladınız demektir.
Minikler tek kelime ile 'harikalar' yaratıyor. Ağabey ve ablalarının oyunculuk stillerini taklit etmiyorlar, adeta kılıf gibi üzerlerine geçirip izleyenleri kahkahalara boğuyorlar. Hele geçen hafta bir Süpermen parodisi vardı ki, ayakta alkışladım.
Birkaç haftadır da reytinglerde minikler versiyonu, büyüklerin Güldür Güldür'üne fark atıyor. Örneğin; iddialı yapımların rekabet ettiği 26 Ağustos gecesinde; hem Total, hem AB kategorisinde birinci oldular. Yani resmen boynuz kulağı geçti!
Bundan sonra yapılacak şey belli. Artık BKM mi üstlenir, yoksa sevgili Ali Sunal bizzat mı kolları sıvar bilmem ama Minikler Komedi Akademisi'nin kurulması şart. Bu 'minik' okuldan yetişecek yeteneklerin; gelecekte tiyatroya, sinemaya, televizyona 'dev' bir kaynak oluşturacağı kesin.
Tıpkı BKM'yi şaha kaldıran Mutfak'ın yarattığı müthiş istihdam gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA