Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu Yeter hepimize yeter

Sezon finalinde neredeyse bütün baş karakterlerin 'ölüm potasına' girdiği atv'nin sevilen dizisi Yeter'in yeni sezondaki ilk bölümünü herkes gibi ben de büyük bir merakla bekliyordum. Gördüm ki, Yeter eski hikayeyi noktalamış, yepyeni ufuklara yelken açmış.
Bu stratejiyi son derece olumlu buldum. Zira beş bölümlük hikayeyi dört sezona yaymaya çalışan dizilerin çırpınışlarından artık fena halde sıkılmıştım. Eminim benim gibi sizler de bu durumdan bayılacak hale geldiniz. Belli ki Yeter, seyircisini ekran başında tutabilmek için 'Şimdi yeni bir şeyler söylemek lazım' diyor.
Karısı ve çocuklarının öldüğünü düşünen bizim ünlü beyin cerrahımız Yekta'nın halleri ise herkesi ters köşeye yatırdı. Karısından özür dileyen, kendisiyle vicdan muhasebesine girişen, hatta onları denizde ararken intihara bile teşebbüs eden doktorumuzun bu inanılmaz değişiminin sebebi insanlığını hatırlamış olması mı, yoksa yeni bir beyin operasyonu mu?
Bekleyip göreceğiz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA