Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aklın yolu bir

Bu köşe bana pek çok mesleki ödül ve çokça itibar kazandırdı. Ama beni en çok mutlu eden, 'suya yazı yazmadığımı' gördüğüm o eşsiz anlar. Geçenlerde bu keyfi bir kez daha yaşadım.
Haber bültenlerindeki 'Yetkililer, sürücüleri yola çıkılmaması konusunda uyarıyor' ibaresine rağmen sürücüleri karlı buzlu havada yola çıkmaya adeta 'zorlayan' otomobil lastiği reklamını bu köşede kıyasıya eleştirmiştim. Firmadan bir bilgi notu geldi. Şöyle deniliyordu:
"Yüksel Bey merhaba, filmin duygusunu, hikayesini güçlendirebilmek için eklediğimiz, fonda duyulan haber detayının sürücüleri cesaretlendirmesini, hiçbir şekilde, hiç kimsenin can ve mal güvenliğine zarar vermesini istemeyiz.
Bazı uyarılar üzerine filmde gerekli düzenlemeleri yaparak haberlerde geçen 'Yetkililer, sürücüleri yola çıkılmaması konusunda uyarıyor' şeklindeki uyarı cümlesini çıkardık. 22 Eylül cuma günü itibariyle de bahsi geçen değişikliğin yapıldığı versiyon yayındadır." Bu cümleyi kullanmayı çok seviyorum: Aklın yolu bir...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA