Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çocukların kafası nasıl karışmasın!

Köşemize sürekli katkı veren okurlarımızdan Haluk Zırh, bu hafta da rastladığı bir çelişkinin altını çizme ihtiyacı hissetmiş:
"Merhaba Sayın Aytuğ, her sene Ege kıyıları için yazdıklarınızı takip ediyorum.
İçinizin nasıl acıdığını tahmin edebiliyorum, Allah sabır versin. En acısı da, doğru bir şey söylediğiniz halde kimsenin umursamaması. Sizin önerinize kulak asmayan yöneticiler, acaba normal vatandaşın isteklerine nasıl bakıyorlardır? (YAZAR NOTU: Bu konudaki açıklama birazdan, azzz sonra!)
Sayın Aytuğ, çelişkilerin yoğun yaşandığı ülkemizde bir de çocuklarımızın kafasını karıştıracak yöntemler uyguluyoruz. Dün akşam Show TV'de Güldüy Güldüy Show diye bir program vardı. Adından ve oyuncularından da anlaşılacağı üzere bir çocuk programı ve günlerden cuma akşamıydı. Saat 21.30-22.00 arası ekranın altından şaka gibi şu uyarı yayınlandı: 'Haydi çocuklar uykuya...' Şimdi çocukların kafası karışmaz mı; annebaba çocuğunu yatırmak isterse, çocuklar üzülmez mi? Bu nasıl bir çelişkidir anlamış değilim. Demek ki bazı konular ezbere alınıp programlanmış. Ekranda o anda ne yayınlanıyor, kime hitap ediyor bakmaksızın uyarılar otomatik olarak ekrana geliyor sanırım.
Kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA