Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Magandalar teşhir edilsin

Görüntüleri Show Ana Haber'de izledim. Önce Adana'da trafiğe açık alanda drift yapan, yani aracını yolda kaydırarak kullanan bir sürücü ekrana geldi.
Şoför, gösterisi(!) sırasında kendini öyle kaybetti ki, hızla dönüp dururken, yanında oturan arkadaşının kapı açılıp da yere düştüğünü fark etmedi bile.
Olay bununla da bitmedi. O sırada arka koltukta oturan bir başkası, tabancalı elini camdan dışarı çıkartıp şarjörü havaya boşalttı.
İkinci haberin görüntüsü de ondan aşağı kalır gibi değildi.
İstanbul'da Yavuz Sultan Selim Köprüsü yolunda sarı hafriyat kamyonlarından biri, yolda zikzak yapıp duruyordu.
Muhtemelen arkadan gelen bir başka sarı kamyona hava atıyordu. Römorkunu öyle bir sağa sola savurup duruyordu ki, bir faciaya yol açması an meselesiydi.
Ertesi günkü bülteni merakla bekledim. Sandım ki haberin 'fikri takibi' yapılacak. Plakaları, eşkalleri belli o magandalar bulunup teşhir edilecek.
Trafik ve emniyet sorumlularının onlar hakkında nasıl bir kovuşturma yaptığı ekranlara gelecek.
Nerdeeee!
Haberci dostlarımdan ricamdır;!
Lütfen bu şehir magandalarının peşini bırakmayın. Akşam, haber bültenlerine çıktıkları için kahvedeki arkadaşlarına hava atamasınlar. O geceyi nezarette geçirsinler.
Emniyet yetkilileri, cumhuriyet savcıları da lütfen her bir haberi 'ihbar' kabul edip gerekeni yapmaktan geri durmasınlar. Durmasınlar ki kendimizi gerçekten de 'emniyette' hissedelim.
'Gerekeni yapmak' derken, şortlu kızı otobüste tekmeleyen hasta ruhlu adamı ilk celsede salıvermekten bahsetmiyorum tabii ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA