Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İzleyici ‘Süper Baba’yı istiyor

Atv'nin yeni kardeş kanalı a2'de bir döneme damga vurmuş unutulmaz dizilerin tekrar yayınlanacağı haberi izleyici arasında büyük heyecan yarattı. Tabii herkes de kendi nostalji listesini oluşturdu.
Okurumuz Özgür Dündar ise pek çok okurumuz gibi 'Süper Baba' dizisinin a2 kanalında yeniden yayınlanmasını bekliyor:
"Sevgili Yüksel Aytuğ, onca işinizin arasında sizi rahatız ettiğim için özür dilerim. Bildiğiniz üzere atv, ikinci kanalını devreye soktu. Bu kanal nostalji içerikli olacak. Ben sosyal medyadaki pek çok forum sitesinde üyeliği bulunan bir vatandaş olarak gözlemlediğim kadarıyla birçok insan 'Süper Baba' dizisinin tekrar yayınlanmasını arzu ediyor. Yetkililere ulaşmak istedik, pek bir sonuç alamadık ve aklımıza bu işin erbabı siz geldiniz. Bu isteğimi ben ve dostlarım adına içerisinde çalıştığınız kuruma iletirseniz büyük mutluluk duyarız. Saygılarımla..."
YAZAR NOTU:
Sevgili okurum, bir dizinin a2 kanalında yeniden ekrana getirilmesi için tekrar yayın hakkının da Turkuvaz Medya Grubu'nda bulunması gerekiyor. a2, yayın akışını bu hukuki zorunluluğu gözeterek yapıyor, bilginize...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA