Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Pastacılar Kralı

Bayıldığım belgesel Pastacılar Kralı şu aralar hem Discovery, hem de TLC kanallarında yayınlanıyor. İzlemiş olsam bile hangi kanalda bulursam, yeniden seyretmeye koyuluyorum.
Buddy Carlo, 100 yıldır New York'ta pastane işleten İtalyan kökenli ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Pasta yapmıyor da, her seferinde birer sanat eseri meydana getiriyor sanki. Bu nedenle de Carlo's pastanesi şehrin en popüler mekanlarından biri.
Buddy'yi son olarak yılbaşı öncesi dükkanının önünde kuyruk olan fanatiklerine pasta yetiştirirken izledim. 12 saatlik yorucu mesaisinin ardından, tıpkı yıllar önce babasının yaptığı gibi yanına oğlunu aldı ve elde kalan onlarca pasta ve kurabiyeyi kentin evsizler barınağına taşıdı. Ve... Çekimlerde sadece barınakta görev yapan gönüllülerin görüntüsü vardı. Bir tek yardıma muhtaç evsiz insan görüntüye getirilmedi.
Şu zarafete, şu duyarlılığa bakar mısınız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA