Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tipi’nin tipi kayınca...

Bana göre 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın en sürprizli karakteri 'Tipi'...
Savaş Özdemir'in son derece başarılı bir oyunculuk performansıyla hayat verdiği 'Tipi'yi hepimiz soğuk, geçimsiz ve sürekli üşüdüğü için yaz-kış paltoyla dolaşan karanlık bir tip olarak bellemiştik.
Ama 24 Ocak'ta yayınlanan 54'üncü bölümde 'Tipi', onunla ilgili tüm önyargıları yıkmış, eline aldığı gitarıyla gece kulübünde enfes bir 'Gönül Dağı' yorumu yapmıştı.
Son bölümde ise 'Tipi'nin neden sürekli üşüdüğünü öğrendik. Meğer, gönül verdiği şarkıcı sevgilisi 'Gönül' onu terk ettiği içinmiş. Bir gece kulübünde yıllar sonra yeniden 'Gönül' ile karşılaşan 'Tipi', onun söylediği şarkıyla adeta eriyiverdi. Üzerindeki paltoyu çıkartıp tişörtle kaldı. Yıllar sonra yeniden aşk ile yanan 'Tipi'yi meğer sevgisizlik üşütürmüş...
Sevda yüzünden 'tipi kayan' 'Tipi', aşkın kutuplardaki en çetin buzulları bile bir anda eritebileceğinin dersini verdi. Onu canlandıran Savaş Özdemir de bir kez daha bu köşeden övgü ve alkış aldı.

YAZARIN BUGÜNKÜ DİĞER YAZILARI
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA