Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirci dert küpü

Televizyon hem hoşça vakit geçirtiyor, hem de izleyeni dert küpü haline getiriyor. Okurumuz Sami Dayangac da izlerken tahammül edemediklerini sıralamış:
"Sevgili Yüksel Bey, bir-iki hususu dikkatlerinize sunmak istiyorum:
1- Süper Lig maçlarını yayınlayan yayıncı kuruluş ne çok meraklı tükürenleri, balgam çıkaranları göstermeye... Pozisyon geçiyor, kamera takılıyor; futbolcu tükürene kadar çekmeye devam ediyor. Utanmasalar tuvalete kadar takip edecekler.
Yönetmen mutlak surette spordan anlayan, daha önce futbol oynamış olmalı. Misal;
Fenerbahçe- Beşiktaş maçının son düdüğü çalınınca kocaman bir reklam bandı atılıyor ve alakasız bir fotbolcuya zoom yapılıyor.
Oysa Volkan ile Talisca kavgalı. Maç sonrası olup biteni, pozisyonları neden banttan izleyelim? Yakın çekim hastalığından nasıl kurtulacağız?
2- Haber kanallarında görüntülü haber verilirken en alttan ilgisiz haberler akıyor, onun üzerine göğüs reklamı ebadında haberle ilgili yazı konuyor. Gel de gör görüntüyü!
Sıkı bir okurunuz olarak sevgi ve saygılarımı takdim ediyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA