Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Arif’e maarif gerekmez

Şimdikiler pek bilmez ama benim gibi eskiler Saatli Maarif Takvimi'ni iyi hatırlar. İlk sayfasında gün, ay, yıl, arka sayfasında da insanların işini kolaylaştıracak bilgiler ve püf noktaları yer alırdı. Örneğin, pek çok ev hanımı 'Bugün ne pişirsem?' derdinden Saatli Maarif Takvimi'nde yer alan mönüler sayesinde kurtulurdu.
FOX kanalı da, İlker Ayrık'a her akşam ana haberden sonra 'Saatli İlker Ayrık Takvimi' diye üçbeş dakikalık bir program sundurmaya başladı. İlik bölümü seyrettim ve doğrusu hayret ettim. Güldürü niyetiyle yaratılan tiplemeler neredeyse acıklıydı. Metin diye adeta akla ilk gelenler sıralanmıştı. Özeti dört kelime: İlker Ayrık'a yazık olmuş!
Sahi, bunca değerli komedyen, iş bilen stand-up'çı varken, Ramazan'a bir tek meddah çıkaramamak nasıl bir yetenek ve yaratıcılık tutulmasıdır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA