Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Karaman’ın koyunu...

Trabzonspor, evinde Bursaspor'a yenilince; Bursa kümede kaldı, Çaykur Rizespor düştü...
Maçtan sonra Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tam üç kez, üstelik de üzerine basa basa "Bu şehir, bugünü unutmayacak" dedi.
Belli ki hedefinde Trabzon vardı. Alttan alta, Trabzonspor'un Bursaspor'a bilerek yenilip Çaykur Rizespor'un küme düşmesine sebep olduğu imasında bulunuyordu.
Bilirsiniz; zaten Trabzon ile Rize şehirleri arasında bazen gizli, bazen açık ama çetin mi çetin bir rekabet vardır. İşin içine Karadeniz insanının coşkusu ve fokurdayan kanı da karıştı mı, orta yerde duran benzine bir çakmak yeter. Keşke Hikmet Karaman o sözleri hiç söylemeseydi.
Keşke daha sağduyulu bir beyanat verseydi. Keşke kümede kalma mücadelesini son haftaya bırakmasaydı da ortaya böyle çirkin iddialar atılmasaydı.
Maçı izledim. Trabzonspor'un Bursaspor karşısında onuruyla, şerefiyle mücadele ettiğine bizzat şahidim. Lütfen kendi başarısızlığımızı örtmek için kentler arasında gerginlik yaratıp huzuru bozmayalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA