Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ah bir de polis olsa...

Köşemize düzenli katkı veren okurlarımızdan Haluk Zırh'ın, atv'de önceki hafta sezon finali yapan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisiyle ilgili söyleyecekleri var. Yeni sezon çekimlerine katkı sağlayacağına inanarak paylaşıyorum:
"Günaydın Yüksel Bey.
Çok severek izlediğimiz dizi, sezon finalini kendine yakışır bir şekilde yaptı; özlemle yeni sezonu bekleyeceğiz.
Ancak sürpriz olaylara tanık olacağımız sinyali vererek sezon finali yaptı. 'Hızır', bir şekilde elini ayağını çektiği 'reisliğe' sürpriz bir olay ile geri dönecek gibi görünüyor.
Güzel bir dizi. Komedi, dram, aksiyon, her şey var dizide. Biraz da olayların ardından savcı, polis, olay yeri inceleme gibi unsurlara da yer verilse sanki daha gerçekçi olacakmış gibi geliyor.
Ölenler oluyor, silahlar, bombalar patlıyor; bir tane polis gelmiyor. Savcı hiç kimseyi ifadeye çağırmıyor. Böyle olunca bu tip işlere özenenler gerçekte de böyle olduğunu sanıyorlar herhalde. Dizi güzel olunca, sevilince; bu eksikler de göze batmıyor.
Televizyonda diziler sezon finali yapmaya başladığına göre, yakında siz de tatile çıkacaksınız sanırım. Şimdiden iyi tatiller dilerim, kolay gelsin." YAZAR
NOTU: Sevgili okurum, şimdilik ufukta tatil görünmüyor.
Allah nasip ederse, ekran nöbeti yaz boyunca da devam edecek gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA