Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

TV8’in kadrolu meddahı

Eskiden adına meddah derlerdi. Genellikle Ramazan ve bayram günlerinde halkın önüne çıkıp tek kişilik komik gösteriler yapanlara bu isim verilirdi. Değişen çağ ile beraber adları da 'stand-up'çı' oldu.
Bakıyorum da TV8'in kadrolu bir meddahı var. Zamanında Cem Yılmaz'ın tüm sahne gösterilerinin yayın hakkını satın alan Acun Ilıcalı ve ekibi, her bayram bunlardan birini ekrana dayayıp geceyi kurtarıyor. 'Kurtarıyor' diyorum çünkü defalarca yayınlanmasına rağmen, tıpkı Kemal Sunal filmleri gibi Cem Yılmaz gösterileri de her seferinde aynı yoğunlukla izleniyor.
Komedi zor zanaat... Espri ise duyguları aniden ters yöne çevirmek demek. Eğer bir komedyen; sahne şovunda yaptığı espriyle insanları 88'inci defa güldürmeyi başarıyorsa, ona komedyen değil 'efsane' demek gerekir. Bravo Cem Yılmaz, toprağına nurlar yağsın Kemal Sunal...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA