Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bugün ne izlesem?

Kuraklığın hüküm sürdüğü yaz ekranı; beşinci vizyon filmler, eski dizi ve programların tekrarı, incir çekirdeğini doldurmayan yeni dizi denemeleri ve kerameti kendinden menkul sözde bilgi yarışmaları ile geçiştirilmeye çalışılıyor. Etraftan duyduğum cümle hep aynı: 'Ayy izleyecek hiçbir şey yok televizyonda...' Geçen gün Hıncal Uluç ağabeyim, 'Senden köşende program tavsiyeleri bekliyorum' diye mesaj göndermişti.
Şimdi tam sırası... Burada zaman zaman sizlere bazı programlar tavsiye edeceğim.
Özellikle de gölgede kalmış ama değerli, sıklıkla da kültür-sanat ve belgesel programlarını duyuracağım.
İlk günü TRT Haber'e ayırdım. İşte pazar gününü keyifle geçirmenize yardımcı olacak önerilerim:
'Vekilin Mutfağı' programında, her hafta bir milletvekili mutfak hünerlerini sergiliyor. Bu hafta CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım hem ilk patronundan öğrendiği yemeği yapacak, hem de Brüksel'de okul yemekhanesine servis yaparken nasıl kendi şirketini kurduğunu anlatacak. Çağla Yarıcı'nın sunduğu 'Vekilin Mutfağı', bugün 14.25'te TRT Haber'de...
Engelli bireylerin topluma yaptıkları katkıları ve elde ettikleri başarıları görmek istiyorsanız, size 'Benim Güzel Hikayem'i önereceğim. Bu hafta ALS Derneği Başkanı ve bir ALS hastası olan İsmail Gökçek'in hayat hikayesini şaşırarak ve sarsılarak izleyeceksiniz. TRT Haber'deki programın yayın saati 13.35...
Eğer zeytin ve zeytinyağının bin yıllık serüveninde merak ettikleriniz varsa, Mehmet Efe'nin sunumu ile ekrana gelen 'Gıda Habercisi' için saat 18.20'de TRT Haber ekranları başında olun.
Eserlerini bayılarak okuduğum akademisyen-yazar İskender Pala ise bu hafta 'Benim Annem Benim Babam' programının konuğu olacak. Ünlülerin ağzından anne-babalarıyla yaşadıkları unutulmaz anıları nakleden programda, çarşıdan geçerken babasının İskender Pala'ya verdiği müthiş dersi merak ediyorsanız, 20.52'de TRT Haber ekranına bir göz atın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA