Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seda Sayan’a haksızlık

Ünlü gece kulübü Şamdan'ın işletmecisi Mehmet Tuna'nın vefatının ardından herkes bir şeyler söyledi, yazdı, çizdi. Çoğunluk, tahliye ve haciz kararı aldıran mekanın mal sahibi Seda Sayan'a yüklenip Tuna'nın 'kahrından' öldüğünü iddia etti.
Köşemizin gönül dostlarından Kamil Çetin ise Seda Sayan'a büyük bir haksızlık yapıldığı görüşünde:
"Mekanın kira bedeli uzun süre ödenmeyince Seda Sayan en doğal hakkını kullanıyor ve hukuk yoluna başvuruyor. Tahliye kararı ve birikmiş borca binaen içerideki malları haciz kararı aldırıyor ve avukatları uyguluyor.
Bunun üzerine yazılı ve görsel basında ne kadar Mehmet Tuna taraftarı varsa ayağa kalkıyor.
Ama Mehmet Tuna'nın kötü gününde hiçbiri ortada yok. Hedef, Seda Sayan. Ya Sezen Aksu'ya ne demeli? 'Ben Mehmet Tuna için çadırda bile söylerim. Gelsin yalımı Şamdan yapsın' diye fitili ateşliyor. Böylece Seda Sayan'ı arenanın ortasında aslanların önüne atıyor. Mehmet Tuna'nın kötü durumda olduğunu herkes biliyordu. Sezen Aksu ayda bir gün, sadece bir gün, Şamdan'da altı kişilik bir küçük orkestra ile program yapsa, galanın cirosu 200- 350 bin lira olurdu. Bu da Tuna'nın yarasına bir aylık merhem yerine geçerdi.
Peki ya Mehmet Tuna'nın ölümünden sonra gazetelere çarşaf çarşaf ilan veren zengin işadamı arkadaşları neredeydi?
Neden Şamdan'ı yaşatmak için zamanında el ele vermediler?
Bunlar her zaman gördüğümüz timsah gözyaşları..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA