Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tabancalı sunucu kovuldu mu?

Flash TV'nin anchorman'i Gökhan Taşkın, geçen hafta sonu Beyoğlu'nda bar çıkışı alkollü halde arkadaşını ruhsatlı tabancası ile topuğundan vurmuş, ancak vurulan kişi şikayetçi olmayınca serbest kalmıştı.
Olay üzerine pazartesi akşamı bütün gözler Flash TV'nin haber bültenine çevrildi. Ne olacağı merak ediliyordu. Bazıları, sıra dışı haberciliği ile tanınan Taşkın'ın bültene çıkıp kendi haberini sunduktan sonra özür dileyeceğini bile iddia etmişti. Ama öyle olmadı. Taşkın kanal yönetimi tarafından zorunlu izne çıkarıldı. Bülteni ise bir süre önce ekranları bıraktığını açıklayan meslektaşı Mustafa Yenigün sundu. Yenigün, bültene çıkmadan önce sosyal medyadan paylaştığı mesajında 'Son dakika gelişen Gökhan Taşkın'ın malum durumu sebebiyle kısa bir süre onun görevini kabul ettim. Bir ahde vefa diyelim' ifadelerini kullandı. Kanal yönetimi ise Taşkın ile ilgili nihai kararı, izin dönüşüne bıraktı.
Bence Taşkın yeni sezonda Flash TV ekranına dönecek. Kanal yönetimi Türk milletinin unutkanlığından yararlanacak. Bir süre olayı soğutup unutturarak ekran yüzünden vazgeçemeyecek. Olay, sadece bir 'Taşkın'lık' olarak kalacak. Hatırlayın; Ali Kırca olayında da öyle olmamış mıydı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA