Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aman ne romantik...

Geçen haftanın en 'ibretlik' haber görüntülerinden biriydi. Renkli evlilik tekliflerinde çıta iyice yükseldi ya, İzmir'de bir genç de 'unutulmaz' bir evlilik teklifi yapmak için 'organize' olmuş. Sevdiği kızla birlikte otomobiliyle giderken, önceden anlaştığı arkadaşları yollarını kesmişler. Önce kavga eder gibi yapmışlar, sonra da içlerinden biri kurusıkı silahla bizim damat adayını vurur gibi yapmış. Plana göre kız, oğlanın üzerine kapanacak, o sırada bizimkinin kanlı tişörtünde yazan 'Benimle evlenir misin?' yazısını görecek, delikanlı dirilecek ve diz çöküp elindeki yüzükle evlilik teklifini yapacakmış. Plan başarıyla(!) uygulanmış. Bir başka grup da bu teklifi videoya almış.
Görüntüler dehşet vericiydi. Kızcağız, sinir krizi geçirdi. O sırada tesadüfen yoldan geçen polis aracını durdurdu. O anda panik sırası damat adayı ve arkadaşlarına geldi. Yüzü bembeyaz olan kız, evlilik teklifine mi sevinsin yoksa hayatta kaldığına mı bilemedi.
Haberin asıl vurucu tarafı ise son bölümdeydi. Delikanlı şöyle dedi: "Aslında sevgilimin panik atağı vardı. Her ihtimale karşı organizasyonu hastaneye yakın bir yerde yaptık..." Ne düşünceli, ne romantik bir aşıkmış değil mi...(!)
Dört yanımız şiddetle, vahşetle sarılınca, evlilik teklifleri de gül yerine 'barut kokulu' hale geldi ne yazık ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA