Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sıfır tolerans

Memlekette büyük bir 'yaratıcılık kabızlığı' çekiliyor. Kimse yenisini üretemediği için herkes her şeyi birbirinden aşırmaya başladı. Özellikle de televizyon sektöründe... Dizilerin büyük çoğunluğu devşirme. Programların büyük çoğunluğu yabancı format ya da yurt dışındaki örneklerinden apartma. Koca televizyon sektörünün, merdiven altında sözde bal imal edenlerden bir farkı kalmadı.
En son 'intihal' iddiası, Hadise'nin yeni klibi 'Sıfır Tolerans' için ortaya atıldı. Klipteki neredeyse tüm görüntüler, Britney Spears'ın 'Everytime' klibindekilerle şaşılacak derecede benzerlikler taşıyordu.
Hadise'nin kliplerini yıllardır ablası Hülya Açıkgöz çekiyor. Peki Hadise gibi yetenekli ve popüler bir şarkıcının, Britney Spiears'tan klip apartmaya ihtiyacı var mı? Yok tabii... Bunu her şeyden önce Hadise'nin yeteneğine hakaret saymak gerekir. Hani neredeyse, klip yönetmeni ablasının, Hadise'yi kıskandığı için Britney Spears'tan klip araklamış gibi gösterdiğine inanacağım. Tabii ki böyle bir durum söz konusu olamaz. Ama piyasadaki rakipleri bile Hadise'nin karizması ve imajına bundan daha büyük bir 'çizik' atamazdı diye düşünüyorum. Hadise'nin bu konuda ipleri eline alıp en yakınlarına bile 'sıfır tolerans' göstermesi gerekirdi. Yazık ki ne yazık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA