Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Futbola ve gole doyduk

Üç büyükler, Ziraat Türkiye Kupası'nda bu hafta toplam 20 gol attılar.
Futbolu güzelleştiren en önemli faktör goldür. Golsüz maç; tuzu ile pul biberi unutulmuş kuru fasulyeye benzer, sadece gaz yapar...
Hafta boyu yayınlarıyla 'gazımızı alan' atv, a Spor ve a2'ye teşekkürler.
Ben zaten yıllardır ligde tadı kaçan ağzımı Türkiye Kupası ile çalkalıyorum.
Futbolumuzu değil, sadece menajerleri zenginleştiren yabancı futbolcu çılgınlığının esir aldığı ligi artık eskisi kadar sevmiyorum. Zevk de almıyorum.
Ama kupada forma şansı bulan yerli futbolcuları görünce içim açılıyor, futbola yeniden tutku ile bağlanıyorum.
Alın işte Fenerbahçe'nin genç kalecisi Erten... Aylardır 'Kameni' adında bir futbol garabetini kaleci diye direkler arasına koyup hepimize futbol değil 'direkler arası kabare' izleten Aykut Hocam, bu gençten bizi niye mahrum etmiş ki! Evet, Erten'e fazla iş düşmedi ama ideal fiziği, çıkışları, pozisyon takipleri ve dikkati ile kumaşının iyi olduğunu ve Fenerbahçe'nin geleceğinde mutlaka var olacağını müjdeledi.
Ya bu sezon yoğun yabancı trafiği yüzünden tek tük forma şansı bulabilen Alper Potuk'un üç gol birden atmasına ne demeli...
İyi ki 'Ziraat' var da, teknik direktörler hesaplarında 'birikenlere' göz atabiliyorlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA