Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şipşak Avatar Atakan!

Kickboks'u çok sevdiğimden değil, sadece 'Survivor' şampiyonu 'Avatar' Atakan Arslan'ın kariyerini dikkatle takip ettiğim için cumartesi gecesi geç saatlere kadar TV8.5 ekranlarında onun maçını bekledim. Frankfurt'taki organizasyonda Atakan, güçlü ABD'li rakibi Guillermo Blokland'ın karşısına çıkacaktı.
Gong çalar çalmaz Guillermo, Atakan'ın suratına yumruğu indirdi. Bizimki yere yığıldı. Maçı anlatan Fikret Engin şoktaydı: "Neler oluyor?
Aman Allah'ım, aman Allah'ım..." Atakan yerden kalkar kalkmaz rakibine iki yumruk salladı. Bu sefer ringi öpen Guillermo oldu. Hakem saydı, Amerikalı yerden kalkamadı.
Atakan maçı nakavt ile kazandı.
Toplam 15 saniye süren ve bu süre içinde bir nockdawn ve bir nockout'a sahne olan karşılaşma kickboks tarihine geçerken, benim gibi dakikalarca ekran başında bu maçı bekleyenler de 'shockout' oldu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA