Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki diziye haklı eleştiri

Okurlarımız dizi eleştirisi alanında giderek uzmanlaşıyorlar.
Elif Kültepe de 'Çukur' ve 'Ufak Tefek Cinayetler' dizilerini mercek altına almış:
"Merhaba Yüksel Bey, sizin yazılarınızı gerçekten çok severek takip ediyorum ve tespitlerinize bayılıyorum.
İki dizi hakkındaki yorumlarımı paylaşmak isterim.
'Çukur' çok severek takip ettiğim bir dizi. Ama yaşadığımız bu teknoloji çağında 'Çukur'da yaşayan delikanlıların haberleşme yolu olarak renkli meşaleler yakıp çatı üzerinde koşturmalarına bir türlü anlam veremiyorum.
Oldu olacak dumanla haberleşsinler!
Diziyi seyrederken 'Arkadaşım, gidin Whatsapp'dan bi grup kurun ve sevdiğiniz mahallenizde olup biteni oradan paylaşın, daha kolay haberleşirsiniz' diye bağırmak istiyorum.
İzlediğim dizilerin bir diğeri de, bu sezona hareket katan 'Ufak Tefek Cinayetler'. Dizi gerçekten çok başarılı ve kadınların entrikalarını çok iyi anlatıyor. Ama dizi, akıl sınırlarımızı da zorluyor. Cinayeti çözen iki meraklı komisere olayları anlatan tanıkların, maşallah her şeyden haberleri var. Olayı yaşayan kişiler arasında değiller ama sanırım bu kişilere dinleme cihazı takmışlar ki her şeyi bu kadar net biliyorlar.
(!) Teşekkürler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA