Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Kurtlar Vadisi’ yeniden mi?

Önceki hafta sizlere Külliye'den bir kulis bilgisi vermiştim. Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Yüksek Ödülleri'nin resepsiyonunda, 'Kurtlar Vadisi'nin yapımcısı ve oyuncusu Necati Şaşmaz'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ayaküstü hararetli hararetli bir şeyler anlattığını yazmıştım.
Daha sonra Necati Şaşmaz'dan konuşmanın içeriğini öğrenmiş ama söz verdiğim için ayrıntılara girememiş ve sadece 'Kurtlar Vadisi' hayranları bir müjdeyle karşılaşabilir' notunu düşmüştüm. Okurumuz Bünyamin Osmanoğlu da bu yazıdan sonra merak içinde kalan 'Vadi' fanatiklerinden:
"Yüksel Abi merhabalar, köşenin müdavimi olarak bir soru sormak istiyorum. Eğer okur ve cevap verirsen çok mutlu olurum. Vermesen de canın sağolsun abi. Geçen hafta köşende Necati Şaşmaz ve 'Kurtlar Vadisi' hakkında bir şey yazdın. Söz verdiğin için detayına girmedin.
Ben de detaylı olarak sormayacağım ama merak ettiğim iki husus var.
'Kurtlar Vadisi' tekrar başlayacak mı? Oyuncu kadrosu ile kanalı belli mi acaba? Bu konuda bilgin var mı?" Şimdilik konu çok ham.
Olgunlaştıkça tüm okurlarımı bilgi sahibi yapacağım. Ama gündemdeki kanal TRT 1 gibi görünüyor. Türkiye'yi 15 Temmuz'a götüren hain girişim, senaryonun merkezinde yer alacak.
Çekirdek kadronun da korunacağını söyleyebilirim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA