Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Sen Anlat Karadeniz’ haberlerin de zirvesinde

Interpress medya araştırma şirketinin 2 bine yakın gazete ve dergiyi tarayarak yaptığı aylık analizin sonuçları; atv yapımlarının sadece reytinglerin değil, haberlerin de zirvesinde olduğunu belgeledi.
Reytingleri altüst eden, pek çok güçlü rakibini dize getirerek çarşamba günlerinin değişmez şampiyonu haline gelen 'Sen Anlat Karadeniz' dizisi, bu ay tam 213 habere konu olarak zirveye yerleşti. Onu Show TV'nin 'Çukur' (159) ve Kanal D'nin 'Vatanım Sensin' (136) dizileri izledi. Atv dizilerinden 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' (132) dördüncü sırayı alırken, 'Kırgın Çiçekler' ise 106 haber ile beşincilikte yer aldı. İlk 10'da beş atv dizisinin bulunması ise bir başka dikkat çekici istatistikti.
Yaşam/aktüel programları kategorisinde ise 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' en yakın rakibini üçe katlayarak tam 154 habere konu oldu. Müge Anlı'yı; Show TV'de yayınlanan iki programdan 'Seda Sayan'la' (51) ve 'Zahide Yetiş'le' (23), izledi.
Kanalların genel haber sıralamasında ise atv 1355 haber ile yine zirvede yer aldı. Onu, Kanal D (959), Show TV (771), Star TV (685) ve FOX (605) takip etti.
Interpress'in Şubat ayı reytinglerini baz alarak yaptığı karşılaştırmalı araştırmada ise 'Sen Anlat Karadeniz', Total grubunda 19.88 ortalama ile en yakın rakibi 'Diriliş: Ertuğrul'u geride bırakarak ilk sırayı aldı.
Diğer yandan 'Sen Anlat Karadeniz', sosyal medyada da muazzam bir rekora ulaştı. Dizinin Instagram sayfası, sadece beş haftada 1 milyon takipçi sayısını geçti. Ayrıca dizide yer alan müziklerin yer aldığı videolar da sosyal medyada izlenme ve etkileşim rekorları kırıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA