Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Teşekkürün en güzeli

23 Nisan haftasında bir anaokulunda öğrencilere sorulan "Ne icat etmek isterdiniz?" sorusuna verilen şirin ve anlamlı yanıtları bu köşede paylaşmıştım. O sınıfın öğretmeni Ayşenur Öz'den son derece zarif ve beni duygulandıran bir teşekkür mektubu aldım.
"Yüksel Ağabey tekrar merhaba, biraz geç oldu ama rahatsızlığım nedeniyle bir türlü bilgisayar başına geçip de teşekkür mesajı yazamadım size. Ne için teşekkür edeceğimi sorarsanız eğer, sadece yazımı köşenizde yayınladığınız için değil; beni mutlu ettiğiniz, yazısı yayınlanan öğrencilerimi ve ailelerini mutlu ettiğiniz için de çok teşekkür ederim. Bir öğrencimin söylediği söz ile mesajımı bitirmek isterim:
'Öğretmenim, biz sadece düşünerek gazeteye çıktıysak, büyüdüğümüzde bunları yaptığımızda uzaydakiler bile bizi konuşur.' İyi ki varsın Yüksel Ağabey, iyi ki!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA