Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Herkes mi sahtekar?

Son günlerde en fazla Türk Lirası mı değer kaybetti yoksa borsa mı? Her ikisi de değil. En çok neyi yitirdik biliyor musunuz? Birbirimize güven duymayı.
Pazar gecesi Beyaz TV'deki 'Beyaz Futbol'da yorumcu Dr. Ahmet Çakar'ın iddialarını tüylerim ürpererek, dehşetle izledim. Galatasaray'a karşı Akhisarlı futbolcu Soner bilerek, isteyerek penaltıyı dışarı atmış. Çünkü Galatasaray'a transferi gündemdeymiş. Bursaspor forması giyen Musa Sow, Fenerbahçe maçında kendi kalesine bilerek gol atmış. Çünkü eski Fenerbahçeli imiş. Takımı, Başakşehir'e gol atınca Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın yüzü asılmış. Çünkü Başakşehir'in şampiyon olmasını istiyormuş.
Millet zaten futboldan iyice soğudu; ne ligin, ne kupanın tadı kaldı. Bir de üstüne bu tuhaf iddialar eklenince, işin keyfi iyice kaçıyor.
Ben şimdi tutup 'Dr. Ahmet Çakar kendi söylediklerine kendi de inanmıyor. Bunları sırf gündeme gelmek için söylüyor' deyip de niyet okumaya kalksam, yakışık alır mı?
(NOT: Bu yazı aslında dün yayınlanacaktı ama 'Dizi sektörü nasıl kurtulur?' konusu uzayınca yer kalmadı)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA