Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kulaklarım kanadı

'Survivor'da her yıl tekrarlanan Birleşme Partisi'ni korkarak bekler oldum. Çünkü sesleri berbat yarışmacılar, ellerine mikrofonu alıp kendilerini sahneye atarak 'O Ses Survivor' için yarışıyorlar.
Kulaklarım geçen yılki Nagihan felaketini güçlükle atlatmıştı.
Ama bu sezon iş Nagihan ile bitmedi. Birkaçı dışında neredeyse tüm yarışmacıların sesi berbattı. Gelin görün ki, bu garibin; mesleği gereği, beğenmediği programı zap'lama şansı yok.
Çaresizce işkenceye direnmeye çalıştım. Pek çok müzik yarışmasında jüri üyeliği yaptığım günlerde kulaklarımı sigorta ettirmediğime bin pişman oldum. Yarışma boyunca 'Acaba Acun'dan tazminat talep etsem mi?' diye düşünüp durdum. Neyse ki yarışmanın sonunda profesyonel şarkıcı Murat'ın sesiyle kanayan kulaklarıma pansuman yapabildim.
Şaka bir yana, Birleşme Partisi her zaman olduğu gibi eğlenceliydi.
Aleyna Tilki'nin doğal ve sempatik yorumları, İbrahim Büyükak'ın rafine esprileriyle birleşince ortaya keyifli bir bölüm çıktı.
Bu arada bir ilkle daha karşılaştık.
Adada ilk kez 'birleşilmeyen birleşme partisi' gördük.
Survivor bu sene çok zikzak çizdi çoook...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA