Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Yasak Elma’dan Şeyma’ya gönderme mi?

Fox'un 'Yasak Elma' dizisi, konularını unutulmaz magazin olaylarından almaya devam ediyor. İki hafta önce 'Ender' (Şevval Sam), rakibi 'Yıldız'ın (Eda Ece) cemiyet hayatındaki itibarını sıfırlamak için hayali bir davet organize etmiş ve o sahte geceye katılan 'Yıldız' herkese rezil olmuştu.
Bu olay, 2000 yılında sosyetik güzel Siren Ertan'a kurulan benzer bir komployu hatırlara getirmişti. Ertan, 'Tanganika Cumhurbaşkanı'nın resepsiyonu'(!) için eşiyle birlikte giyinip kuşanmış, Maçka'daki otelin yolunu tutmuştu. Ancak davetin asılsız olduğunun ortaya çıkmasıyla alay konusu olmuştu.
Dizinin yeni bölümü ise Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı ile gündeme gelen bir olayı hatırlattı.
Subaşı, yıllar önce kapısından alınmadığı bir mekanı kiralayıp işletmesini devralarak intikamını fena halde almıştı.
'Yasak Elma'nın son bölümünde de 'Yıldız', bir dönem çalıştığı ve 'Ender' tarafından kovdurulduğu restoranın açılış gecesinde yaptığı konuşmada "Şimdi Ender Hanım'ı dışarı alalım ki bu yeni mekan siz değerli davetlilere daha layık bir hale gelsin" deyince herkes şoke oldu.
'Yasak Elma', bu sezon diziler kategorisinde ödüle layık görülür mü bilmem ama eğer adaylığını magazin programları kulvarında kullanırsa, eli bo

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA