Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şimdi moda ‘lohusa koçları’

Her sorunumuzun çözümünü 'koçlara' ihale eder olduk. Yaşam koçu, evlilik koçu, kariyer koçu, oyunculuk koçu, sınav koçu, diyet koçu, egzersiz koçu, makyaj koçu, trend koçu, stil koçu vs... Şimdilerde bunlara 'lohusa koçları' da eklendi.
Çocuk sahibi olanlar bilir; evliliklerin belki de en 'travmatik' dönemi, doğum sonrasıdır. Kadının yaşadığı biyolojik ve ruhsal değişim, ister istemez en yakınındaki eşini de etkiler. Ev, giderek bir yüksek gerilim hattına dönüşür. Şimdi bu evreyi en hasarsız şekilde atlatmaya yardımcı olan lohusa koçları görevde. Ben de elektronik posta kutuma düşen bir duyuru sayesinde öğrendim. Annelerin kendilerini güçsüz ve savunmasız hissettiği bu dönemde yardıma koşan İstanbul Medical Center'ın lisanslı lohusa koçları, lohusalık dönemi boyunca yeni annelere 7/24 destek vererek, anneyi pozitif yönde güçlendirecek ve ebeveynlik yolculuğunda onlara doğru bakım yöntemleri ve güncel bilgilerle rehberlik etmeye başlamışlar.
Yazıya 'Her sorunumuzun çözümünü 'koçlara' ihale eder olduk' diye başlamıştım. Alın işte, Fenerbahçe bile yönetim krizini aşmak için kendine 'Koç' tuttu. Bu vesile ile sevgili başkan Ali Koç'a, zorlu mesaisinde yürekten başarılar diliyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA