Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şahane bir soygun filmi

Şunu bir kez daha anladım ki; bir filmin kadrosunda Sandra Bullock varsa, 1.5 saatliğine iyi vakit geçirmek garanti.
Geçen hafta soygun filmi diye gidip iki saatimi heba ettiğim 'Kasırgada Vurgun' filminden sonra bu hafta ağzımı 'Ocean's 8' ile çalkalama fırsatı buldum. Bu kez soygun kadrosu tamamen kadınlardan oluşuyor. 'Debbie' (Sandra Bullock), hapiste geçirdiği beş yıl içinde muazzam bir soygun planı yapıp 'Bütün kızlar toplandık' misali kendine sadece kadınlardan kurulu bir soygun çetesi kuruyor. Hedef ise dünyanın en ünlü mücevher markasının, Metropolitan Müzesi'ndeki sergisini soyup soğana çevirmek. 'Debbie'nin ikincil hedefi ise, kendini satan ve hapse düşmesine neden olan eski sevgiliden rövanşı almak. Filmin her köşesinden yıldız fışkırıyor. Rihanna, Kate Blanchett, Anne Hatthaway diyeyim, Heidi Klum ile Serena Williams'ın da figüran olduğunu söyleyeyim; gerisini siz düşünün.
Aslında buna sinema filmi değil de o ünlü mücevher firmasının bir 1.5 reklam filmi desek yeridir. Öyle muazzam takılar perdeye düşüyor ki, kadın izleyicilerin salona girmeden önce sakinleştirici almalarında fayda var. Erkekler de 'mücevherin' bir kadın için ne ifade ettiğini bu filmle anlayabilirler. Tabii kendileri eşsiz bir mücevher değillerse...
Akıl uçuran bir soygun hikayesine dalıp bir süreliğine hayatın acı gerçeklerinden uzaklaşmak isteyenlere 'Ocean's 8'i tavsiye ederim. Bu kadınlar her şeyi çalıyor ama zamanınızı asla!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA