Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz’ın gizli yetenekleri

'O Ses Türkiye' sayesinde her hafta Beyazıt Öztürk'ün yeni bir maharetinden haberdar oluyoruz. Geçen hafta, öğrencilik yıllarında kına gecelerinde perde arkasından darbuka çaldığını öğrenmiştik.
Bu hafta da profesyonel aşçılık sertifikası aldığı haberini verdi.
Beyaz'ın iyi yemek yaptığını yakın dostları zaten bilir. Ama kursa gidip işi 'profesyonel' boyuta taşıması ilginç doğrusu. Beyaz, sertifika haberini verdikten sonra yine kendine özgü esprili yorumunu yapmadan da edemedi: "Evde döner, lahmacun filan bile yapabiliyorum. Ya yoksa ben evde değil de restoranda mı yaşıyorum?" Beyaz ile geçen hafta telefon- da sohbet ettik.
Morali çok yerindeydi.
'O Ses Türkiye' sayesinde ekrandan uzak kaldığı dönemde yitirir gibi olduğu kendine güvenini yeniden kazandığını anladım.
Jüri performansıyla ilgili olarak da "Daha bunlar bir şey değil, gelecek haftayı bekle" diyerek tüyo da verdi.
Bu haftaki 'O Ses'in yıldızı ise Ankara'da profesyonel olarak sahne alan yarışmacı Nazan Zaman'ın müthiş performansıydı.
'O Ses' ahalisi, Nazan şarkısını söylerken ilk kez dört vokal koçunun birden ağladığına şahitlik etti. Nazan'ı kapan jüri üyesi Murat Boz ise şimdiden 1-0 öne geçti gibi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA