Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Herkes Kerem’e bayıldı

Geçen hafta Kerem Alışık'ın ATV'deki 'Bir Zamanlar Çukurova' dizisinde canlandırdığı 'Fekeli' rolündeki büyük başarısını dilim döndüğünce anlatmaya çalışmıştım. Bu yorumuma okurlardan büyük destek geldi. Okurumuz Esra Senger de nasıl etkilendiğini şu sözlerle dile getirmiş:
"Sevgili Yüksel Bey, biz emekli ve sanata düşkün bir aileyiz; Esra-Cemil Sanger... Yazılarınızı dikkatle ve büyük bir beğeni ile takip ediyoruz.
'Çukurova'da 'Fekeli' rolünü oynayan Kerem Alışık hakkında yazdığınız yazıda kendisini seyrederken yaşadığımız hislere tercüman olmuşsunuz.
Hem karizması, hem de oyunculuğu ile bizleri mest etti. Böyle bir anne-babanın oğlundan elbette beklenir bir şey ama kendini bu kadar geliştirerek babasının seviyesine kadar getirmesini, sanata olan bağlılığını ayakta alkışlamamak mümkün değil. 'Arif V 216'da izlediğimizde, 'Cambaz Ömer'i babası oynuyor zannettik. Orada ve 'Çukurova'da farklı rolde görünce de anladım ki, kendisi beden dilini en iyi kullanan aktörlerden biri. Kutluyor ve babası kadar seviyoruz kendisini. Sizin muhteşem yorum ve saptamalarınızı da keyif ve merakla okumaya devam ediyoruz. Sevgi ve saygılar efendim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA