Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ölümden kaçılır mı?

Atv'nin 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde 'Şahin Ağa'lı bölümleri iple çeker oldum. O görünür görünmez, kalemi kağıdı hazırlayıp not alıyorum.
'Şahin Ağa', bu hafta da düşmanları 'İzzet'in, hayatını kurtarmak için Sırbistan'a kaçacağını öğrenince şu meseli anlattı:
"Tebasından biri, Hazreti Süleyman'ın huzuruna çıkıp, Azrail Aleyhisselam'ın kendisine kötü kötü baktığından şikayetçi olarak ricada bulundu: 'Beni ondan uzağa, Hindistan'a gönder ne olur.' Süleyman bu isteği kabul etti. Ertesi gün de Azrail'i çağırıp adama kötü bakmasının nedenini sordu. Azrail Aleyhissellam dedi ki: Ben ona kötü bakmadım, sadece hayretle baktım. Çünkü onun canını ta Hindistan'da almam emredilmişti..." Dizinin son bölümünde bir de 'kan donduran' diyalog vardı. Çete üyelerinden kıdemli olanı, yerde üst üste yığılmış cesetleri göstererek adamına sordu: "Bunların hepsi öldü, eminsin değil mi?" Adam emin olamadı:
"İstersen bir tur daha sıkayım abi?" Diğeri çok sinirlendi:
"Yok ya... Babanın kurşunlarıydı he mi?" Diyalog korkunçtu korkunç olmasına ama bir gerçeği de gözler önüne seriyordu: İnsan hayatı, kurşun karşısında fena halde değer yitirmişti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA