Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Çukur’da her hafta aynı bölüm

Show TV'deki 'Çukur', son yıllarda en fazla sükse yapan dizilerden biri oldu.
'Çukur'un kemik bir izleyici kitlesi var. Gelgelelim, bu sezon diziye yönelik olumlu eleştirilerin ardı arkası kesilmiyor.
Okurumuz Levent Dursun'un analizi ise hepsini özetler nitelikte:
"Çukur denen sıradan bir mahalleyi neden herkes ele geçirmeye çalışıyor?
Geçen sezon da anlayamamıştık, bu sene de aynı dava sürüyor.
Ne var bu Çukur'da?
'Karakuzular' burayı ele geçirdi de ne elde etti? Eroin imalatı başka bir ilçede olmuyor muydu? Neden insanlar orada bunca zulüme rağmen yaşamaya devam ediyor?
Üstelik gidenler bile başka yer yokmuş gibi dönüyor. İki hafta önce Karakuzular'ın liderini ele geçiren 'Yamaç', her şey onlardan yana iken, düşmanlarının göğsüne laser ile nişan alınmışken, oradan kolayca ayrılmaları için hiçbir engel yokken, kendisini kamyondan atmış ve elindeki düşmanı bilerek isteyerek serbest bırakmıştı. Sanırım senaristler çok kolay olduğu kanısına vararak böyle bir saçmalığa imza attılar. Şimdi bakıyoruz, 'Yamaç' ve ekibi, 'Karakuzular'ı ele geçirmeye çalışıyor. Buna mı şaşırsak yoksa konuşma fırsatı varken konuşmayan karakterler listesine eklenen 'Vartolu'nun karısını gördüğünü ortada hiçbir neden yokken saklamasına mı? Neden?
Çünkü bir baskın yapsalar, yaş grubu 15 civarı olan 'Karakuzular'ı hemen ele geçirecekler. Yani 'Karakuzular'ın korkutucu olmadığını biliyoruz ama çok korkunçlarmış gibi izliyoruz.
'Vartolu'nun eşi orada olmasa başka hiçbir engel yok.
Ama 'Vartolu' konuşmuyor.
İki saat doluyor, dizi bitiyor.
Sezon başladığından beri sanki aynı bölümü izliyoruz..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA