Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tivibu’dan cevap geldi

Önceki hafta Süleyman Bilgin adlı okurumuz, Tivibu'daki Eurosport 2 kanalının kaldırılması nedeniyle bisiklet başta olmak üzere ilgi duyduğu spor branşlarını izlemekten mahrum kaldığını belirtmişti. Tivibu yetkilileri incelik gösterip seyircimiz için bir bilgilendirme notu gönderdi. Paylaşıyorum:
"Tivibu platformumuzda, sporseverleri sporun tüm dallarına ait program ve içerikler ile buluşturuyoruz.
2018-2019 sezonundan itibaren yayın haklarını aldığımız Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin maçlarını Tivibu Spor, Tivibu Spor 2, Tivibu Spor 3 kanallarında basketbol severlere sunuyoruz.
Taahhütnamede, paket ve kanalların değişebileceği bilgisini net bir şekilde kullanıcılarımıza belirtmekteyiz.
Tivibu kullanıcıları, kendi paketlerinin içerdiği kanal isimlerine Tivibu web sitesine girerek bakabildikleri gibi, web sitesi içerisinde de zaman zaman güncellemeler yapılacağı bilgisi yer almaktadır. Türk Telekom olarak, ödemeli TV platformumuz Tivibu'daki spor içeriklerine yatırımlarımız devam ederken, kullanıcılarımızın izleme alışkanlıkları ve beklentileri doğrultusunda bazı içeriklerle işbirliklerimizi sonlandırabilmekte, yine izleyici beklentilerini ön planda tutarak içeriğimizi zenginleştirmeye devam etmekteyiz. Bu kapsamda da kullanıcılarımıza üst düzey müşteri deneyimini yaşatmak için yeni kanal ve içeriklerin platformumuzda yer alması adına çalışmalar yürüttüğümüzü tüm kamuoyunun bilgisine sunarız."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA