Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Protestonun en yararlısı

Tarkan, kızı Liya için gelen 5 milyon liralık reklam teklifini geri çevirmiş. Tabii ki bravo! Ama daha büyük bir 'bravo' şansını da ıskalamış.
Ben olsam teklifi kabul eder, reklamdan gelen o 5 milyon lirayı da çocuklar için çalışan bir hayır kurumuna bağışlardım.
Hazır konuya girmişken bir başka önerimi daha seslendireyim: Hani ünlüler doğal yaşamdaki hayvan katliamlarını protesto etmek için tövbekar olup evlerindeki kürkleri yakıyorlar ya, bence yakmasınlar. Ömür Gedik tüm ünlü dostlarından o kürkleri toplasın, hepsinin üzerine çıkmayan bir boya ile 'Hayvan katliamına hayır' yazılsın ve sahibi ünlü tarafından imzalansın. Sonra da o kürkler açık artırmaya çıkarılsın. Elde edilecek gelir, doğal yaşamı korumak için faaliyet gösteren derneklere ya da hayvan barınaklarına aktarılsın. Böylesi daha iyi olmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA