Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çukur’a polis uğradı (!)

Geçen hafta Show TV'nin dizisi Çukur'u bu sütunlarda kıyasıya eleştirmiştim.
150 kişinin öldüğü saatler süren çatışmaya rağmen ortalıkta hiçbir polis bulunmamasını her şeyden önce Türk polisine hakaret olarak nitelendirmiştim.
Bu yazı mı etkili oldu bilmem ama bu hafta polis, rötarlı da olsa Çukur'a geldi. Belli ki gelen tepkiler üzerine senaristler yeni bölüme alelacele bir polis teması iliştirmişlerdi.
Görevli emniyet müdürü dedi ki, "Yahu Sultanahmet'te turistler savaş çıktı zannetmiş. Neler oldu burada?" İyi de, madem şehir ayağa kalkmış "Polis o anda niye yetişmemiş, müdahale etmemiş?" diye sormazlar mı adama? İşin daha da garibi, bizimkiler ortalığı temizleyip delilleri yok etmek için zaman kazanmak amacıyla mahalleye girmek üzere olan polisi komik aldatmacalarla geciktirdiler. Onca cesedi birkaç dakikada toplayıp yok ettiler. Evleri onardılar, kan izlerini temizlediler v.s... Peki Aliço'nun otomatik tüfekli üç saldırgan tarafından dakikalarca taranan barakasındaki kurşun deliklerini nasıl kapattılar, işte onu bir türlü anlamadım!..
Mahalleye giren polis ise hiçbir olay yeri araştırması ve ev araması yapmadan sadece birkaç kişiyi merkeze götürmekle yetindi. Zaten onlar da bir saat içinde serbest kaldı.
Çukur'cular polisin itibarını kurtarayım derken işi iyice batırdılar yani...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA