Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vedat, biyolojik silah kullandı

Geçenlerde bu sütunlarda, 'Oh, kurtulduk şu Vedat'tan' diye yazmıştım.
Belli ki acele etmişim...
Vedat'ı bu köşenin okurları iyi biliyorlar.
Atv'nin dizisi Sen Anlat Karadeniz'deki performansı(!) ile Türk dizi tarihinin en nefret edilen karakterleri arasına adını yazdırmıştı. Zorla çocuk sahibi olduğu Nefes'e etmediği eziyet kalmamıştı.
Nefes'i kanatları altına alan Tahir başta olmak üzere tüm Kaleli Ailesi'ni doğduklarına pişman etmek için elinden geleni yapmış, sonunda olan bitene dayanamayan öz babası tarafından öldürülmüştü.
Gelin görün ki, Vedat'ın ölüsü bile rahat durmuyor.
Dizinin son bölümünde Vedat'ın ölmeden önce Tahir'e ulaştırılması için talimat verdiği bir CD ortaya çıktı.
Vedat, kaydettiği konuşmasında bombayı patlattı. Hem de 'biyolojik' bombayı.
Bizimki meğer Nefes ile beraber olduğu dönemde yaptığı kaçamaklar sonucu bir cinsel hastalığın taşıyıcısı olmuş. Nefes'e bu hastalığı bulaştırmış.
Kadıncağız eğer hamile kalırsa, ölecekmiş...
Sen Anlat Karadeniz'in Vedat yüzünden çilekeş haline gelen izleyicileri son bölümde Nefes'in hamile olduğu haberi ile biraz olsun mutlu olmuşlardı. Ama sevinçleri kursaklarında kaldı.
Nefes ile Tahir'in el ele bu büyük güçlüğün de üstesinden gelmek için mücadele edeceğinden şüphem yok.
Ama emin olamadığım bir şey var. Her zaman bir B planı olduğunu söyleyen Vedat'ın bir süre sonra 'zombi' olarak bizimkilerin karşısına dikilmesinden endişe ediyorum...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA