Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beni ben yapan şarkılar

Kıraç, yeni albümünün adını böyle koymuş. Müzik benliğinin oluşmasına temel sağlayan, onu derinden etkileyen, kariyer yoluna taş döşeyen şarkıları seslendirmiş.
Özellikle Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarının yeni düzenlemeleri bir harika.
Kıraç'ı Kıraç yapan şarkılar ile beni ben yapan şarkılar arasındaki benzerliğe ise şaşırdım. Belli ki müzik beğenimiz çok benzeşiyor.
Kıraç'ın albümünde yer alan Gülpembe, Hasretinle Yandı Gönlüm, Aldırma Gönül, Aynalar, Tamirci Çırağı, Parka ve Resimdeki Gözyaşları gibi şarkıların benim de hayatımın rotasını çizdiği anlar oldu. Eğer ben böyle bir albüm yapsaydım, bunlara Yağmurun Elleri, Oynar mısın Benimle, Eylül Akşamı, Islak Islak, İki Yabancı, Bu Kalp Seni Unutur mu? ve Yalnızlık Senfonisi'ni de eklerdim.
Peki sizi siz yapan şarkılar hangileri? Haydi gönderin listenizi de sizlerden gelen mesajlara ayırdığım cumartesi gününde bu köşeden herkesle paylaşalım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA