Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aklımızla alay edilmesin

Okurumuz Levent Dursun, geçen hafta benim de bu sütunlarda değindiğim Çukur ile Çarpışma dizilerinin ittifakına seyirci gözüyle yorum getrmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, sürekli patinaj yaptığından bahsettiğimiz iki dizi Çukur ve Çarpışma, yapımcılarının da aynı olması sebebi ile oyuncularını birbirlerine gönderiyorlar.
İlgi çekici ve güzel bir yöntem bulunmuş ama iki dizinin de senaryo yazarlarının kafasında bir hikaye olmadığı ve her hafta akıllarına ne geliyorsa onu yazdıkları için bu güzel yöntem maalesef işe yaramaz. Kendileri bu sezon çok eleştirildikleri için artık iki dizinin de aynı evrende geçtiğinden emin olduğumuzdan, Çukur'da komiser rolünü oynayıp öldürülen Alperen Duymaz isimli oyuncunun nasıl olup da Çarpışma'da 'Kerem' rolünde oynadığını sormayacağız.
Seyircisinin zekası ile bu kadar alay eden iki dizinin sonunda birleşmesi hayırlı olmuş. Dua edelim de 'Yamaç' ile 'Kerem' yanlışlıkla karşı karşıya gelmesin. "

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA