Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Onurlu’ bir gece

Yaşam boyu meslek onur ödülleri birbiri ardına geliyor. Sonuncusu, magazin dünyamızın seçkin dergisi Moon Life'tan geldi. Derginin yönetim kurulu başkanı sevgili dostum Alper Alp'i yürekten kutluyorum. Sakın ola ki, ödül aldığım için kendisine torpil geçtiğimi sanmayın. Yazacaklarım, tamamen samimi duygularım. Her zaman olduğu gibi...
Bu dijital çağda bir dergiyi yıllardır ayakta tutmak öyle her babayiğidin harcı değil. Reklam ve sponsor, aslanın ağzında. Kağıt, boya, matbaa, dağıtım ücretleri almış başını gidiyor. Böyle bir zamanda idealist düşünce ile dergi çıkarmaya çalışmak, yel değirmenlerine karşı mızrak fırlatmaktan farklı değil.
İşte bu nedenle benim gönlümden kopan meslek onur ödülü de sevgili Alp'e gider. Bu arada Fuat Paşa Yalısı'ndaki tören de neredeyse kusursuzdu. Katılım üst düzeydeydi. Onca ödülü bu kadar kısa sürede ve bu denli dinamik, keyifli bir tarzda vermek de kolay değildi.
Bu başarıda organizasyonun dümenini elinde tutan değerli meslektaşım, gecenin sunucularından Tayyar Işıksaçan da bir alkışı hak ediyor. Tayyar, televizyon programı sunuculuğunda da başarılıydı. Ama şov sunuculuğu dalında büyük mesafe kat etti. Böyle ödül gecelerine sunucu arayanlara şiddetle tavsiye ederim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA