Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Asıl diziler gündüz kuşağında

Beyaz TV'deki Hayatta Her Şey Var programını yıllardır başarıyla sunan sevgili Nur Viral ile geçen yıl uzun uzun sohbet etme fırsatı bulmuştum.
"Programdaki olaylar gerçek değil, oraya telefonla bağlananlar da sahte" iddialarına acı acı gülümseyerek yanıt vermişti. Demişti ki, "Bize öyle olaylar yansıyor ki, televizyona getirmemize imkan ihtimal yok. Bizim ekrana verdiklerimiz, sadece eleyebildiklerimiz. İnanması belki zor ama programımızdaki her şey yüzde 100 gerçek..."
Geçen hafta programa telefon bağlantısıyla katılan bir kadının anlattıklarını herkes gibi ağzım hayretten bir karış açık izlerken aklıma o sohbetimiz geldi.
Kadın evlenmeye hazırlanıyordu. Ancak müstakbel eşinin ailesinden şikayetçiydi. Çünkü müstakbel kayınpederi ve kaynanası birbirlerinden habersiz, birbirlerini aldatıyorlardı. Kayınpederi bir gün otomobilde giderken bizim gelin adayının telefonunu istemiş. Oradan sosyal medya hesabına girip bir şeyler yazmış. Ancak çıkış yapmayı unutmuş. Bizimki eve gelip de telefonunu açınca bir de ne görsün; kayınpederinin birkaç farklı şehirde sayısız sevgilisi var. Birkaç gün sonra bu kez kaynanası ile perdecide buluşmak için randevulaşmış. Ama o da ne; kaynanası, tanımadığı bir adamla öpüşüp arabadan iniyor. "Kiminle geldiniz?" diye sormuş. Kaynanası, "Kocamla tabii ki, kimle olacak?" diye yalan söylemiş. Bu arada görümcesinin kendinden 25 yaş büyük evli bir adamla ilişkisi olduğunu öğrenmiş. Kızın ablasına durumu anlatmış. Abla demiş ki, "O adamı ben ayarladım zaten. Sen karışma insanların özel hayatına..."
Olan bitene inanabiliyor musunuz? Programın adı Hayatta Her Şey Var ama bu kadar da olmaz ki! Nasıl zıvanadan çıktığımızı, nasıl ahlaki bir çöküşe doğru sürüklendiğimizi, toplumun çivisinin nasıl çıktığını görmek için tüm sosyolog ve psikologları gündüz kuşağı programlarına göz atmaya bir kez daha davet ediyorum.
Bu arada entrikalı dizi sevenlerin akşamı beklemelerine de gerek yok. Çünkü "dizilerin kralı", gündüz kuşağında yayınlanıyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA