Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Survivor’dan tehlikeli

Bir dönem atv ekranlarında izlediğimiz Kapanmadan Kazan adlı yarışma, Star TV ekranlarında yeniden hayat buldu. Öncelikle söylemeliyim ki, sunucu olarak seçilen Alp Kırşan bu format için doğru bir seçim olmuş. Sıcaklığı, sevecenliği, güler yüzü, dinamizmi ile daha ilk bölümde göz doldurdu.

HIRS YAPIYORLAR
Yarışmacılar, bildikleri soru oranında süre kazanıyorlar. O süreyi de kapısı otomatik olarak kapanan bir bölmeden değerli eşyaları çıkarmak için kullanıyorlar. İlk bakışta masum bir çocuk oyunu gibi görünen programda yarışmacıların giderek hırslanması, olayı tehlikeli bir boyuta taşıyor. İlk bölümde Aslı adlı yarışmacı, kapanmadan önce kendini cam kapıya adeta fırlattı. Bir elini ve bir bacağını kapıdan geçirmeyi başardı. Bu arada kapı yerinden çıktı, teknik ekip devreye girdi. Aslı'nın kapıya adeta sinek gibi yapışmış hali 'hırsının' bir göstergesiydi. Ancak aynı Aslı, "Dünya, güneşin etrafında 100 tur attığında ne kadar süre geçer?" şeklindeki basit soruya "100 gün" yanıtını verince elendi. Belli ki kapıya kafasını fena vurmuştu! (Doğru yanıt: 100 yıl) Yarışmadaki kazalar bununla da bitmedi. Kırşehir'den gelen yarışmacılar, üzeri beyaz eşyalarla dolu koca platformu kapıdan geçirmeyi başardılar ama bu arada yarışma hostesinin de ayaklarını yerden kesip sırtüstü yere düşmesine yol açtılar. Diyeceğim o ki; eski Survivor sunucusu Alp, aksiyon açısından Dominik'i hiç de aramayacak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA