Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Özlediğimiz fotoğraf

Adına bizim meslekte 'panik fotoğrafı' diyorlar.
Muhabirin; en hazırlıksız anında, birden gelişen bir olayı, 'kurtaracak' şekilde fotoğraflaması demek. Ben de bu panik fotoğrafını Qualiy Dergisi'nin ödül gecesinde çektim. Daha doğrusu çekmeye çalıştım. Kalitesi için özür dilerim ama bana göre anlamı çok büyük.
Sanatçıların arasına yalaka- hain şeklinde görünmez bir dikenli tel çekildiği tarihten bu yana, böyle görüntüleri özler olduk. Orhan Gencebay ile Müjdat Gezen'in birbirlerini görür görmez ayağa kalkıp kucaklaşmaları, hasretini çektiğimiz bir tabloydu. Belli ki siyasetin sığ dili, sanatçı yüreğinde karşılığını bulmuyor.
Bu arada neredeyse gökteki tüm yıldızları Portax'e indiren ve bu haliyle 'yılın profili en yüksek ödül töreni' haline dönüşen organizasyon için sevgili dostum Salih Keçeci'nin şahsında tüm Quality Dergisi ekibini kutluyorum.
Nasibimize 'Yılın En Quality Gazetecisi' ödülünü düşüren siz değerli okurlarımızı da tabii ki...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA