Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Babalar çok sever ama göstermez

Geçen hafta sonu ekranlarda firmaların Babalar Günü için hazırladığı reklam ve tanıtım filmleri resmi geçit yaptı. Ama içlerinden biri vardı ki, yüreklerde iz bıraktı.
Dede, minik torununu görmek için oğlunun evine gelmişti. "Nerede torunum?" diye sorunca "İçeride uyuyor" yanıtını aldı. Ama daha fazla bekleyemedi.
Getirdiği oyuncakla beraber torununun odasına girdi. Uyanan miniği kucağına aldı. Ona dedi ki "Eğer baban da bana benzemişse sana olan sevgisini fazla göstermeyecektir. Ama bil ki baban seni çok seviyor." O sırada salondaki bebek diafonu açıktı ve konuşmaları oğluyla birlikte tüm ev halkı dinlemekteydi. Az sonra dede, kucağında sevgili torunuyla salona girip "Torunumla oynadık biraz" dedi. O sırada gözü sehpada açık duran diafona ilişti.
Oğlu, buğulanmış gözleriyle yerinden kalktı ve belki de hayatında ilk kez ağzından kendisini sevdiğini duyduğu babasına minnetle sarıldı.
İzlemediyseniz, çok şey kaçırdınız demektir. Ama teknoloji sayesinde artık hiçbir şeyi kaçırmak elde değil.
Girin bir arama motoruna ve 'Joker Baby Babalar Günü reklamı' yazın. İzledikten sonra gözlerinizden iki damla yaş süzülmezse, hemen bir psikiyatra görünün...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA