Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Buyurun boy aynasına

Bir küçük fikrimi daha paylaşıp uzunca bir süreliğine, sadece 'duyarlı bir vatandaş' şapkasıyla yazdığım siyasi içerikli yazılarımı noktalamak istiyorum.
İstanbul seçmeni, CHP ve Ekrem İmamoğlu'na bir 'fırsat' sundu. Ama daha da büyüğünü aslında AK Parti'ye verdi. Çünkü iktidar olmanın yıpratıcı bir etkisi vardır.
Hem icraatta bulunmak, hem de icraatınızı savunmak için çaba harcarsınız. Buna karşılık muhalefet etmek ise çok daha kolaydır. Sadece laf üretmek yeter. Hele 25 yıldır aralıksız iktidarda olmanın siyasetteki aşındırıcı etkisi inkar edilemez. Şimdi İstanbul ölçeğinde icra eden ile eleştiren yer değiştirecek.
Bakalım İmamoğlu ve CHP, 'acemisi olduğu' bu yeni durumun altından kalkabilecek mi? Eğer AK Parti, bu 'büyük fırsatı' yeterince değerlendirirse, ilk seçimde daha güçlü bir şekilde sahalara dönebilir. Zira yaşlı teyzeler ile ergenlere pazar yerinde şirin görünmek başka, 20 milyonluk mega kenti yönetmek çok başka yetenekler gerektirir. Herkes bilir ki, ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz.
O zaman buyurun boy aynasına...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA