Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Türk popunda ikinci bahar

Türk popunda 'ikinci bahar' rüzgarları esiyor.
Önce İzel albüm yaptı. Ünlü şarkıcı, 'Kendiliğinden Olmalı' albümü için "Tahtımı geri almaya geliyorum" diyecek kadar iddialıydı. Ardından da Saadet Sun'un 'Mükafat' ve Bilgen Bengü'nün 'Git Gidebilirsen' single'ları geldi.
Yeni şarkı ve şarkıcıların 'uçucu' olması, en iddialı şarkının bile listelerde en fazla bir hafta tutunması, eskileri harekete geçirmiş görünüyor. Birbiri ardına yayına giren ve eski şarkılara yeniden can veren nostalji içerikli radyo kanalları da eskiye özlemin bir ifadesi.
Bu arada yeni nesli yakalamak için şarkı türlerinde değişiklik yapanlar da var.
Örneğin, Emrah'ın Ozan Doğulu ile birlikte gerçekleştirdiği son şarkısı 'Gerçek Şu ki' gençlerin gönlünü çelip bu yazın beach partilerindeki hit'lerinden olmaya aday.
Yeni müzik trendini yakalamayı ve dinleyici kitlesinin yaşını küçültmeyi hedefleyen bir başka şarkı da Burcu Güneş'ten gelmek üzere.
Piyasaya çıkmadan dinlediğim 'Ufo', en az adı kadar fantastik ve ses getirecek bir şarkı olmuş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA