Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Emniyet teşkilatı TV kanalı kursun

Köşemizi her gün satır satır takip eden, bununla yetinmeyip hemen her konuda tespit, eleştiri ve önerilerini kağıda dökerek yolumuzu ışıklandıran değerli okurum ve dostum Kamil Çetin'den yine ciddiye alınması gereken bir tavsiye geldi. Çetin, reality programların başarısını eksen alarak özellikle yaz döneminde doğan boşluğu emniyet teşkilatımızın bizzat kuracağı bir televizyon kanalının doldurabileceği görüşünde.
İşte Çetin'in mektubu:
"Sevgili kardeşim, uzun bir sezon hayırlısı ile bitti. Her şeyi ile geride kaldı. Eylül'de başlayacak sezonun herkes için güzelliklerle dolu olmasını şimdiden dilerim...
2018/19 sezonu özellikle Müge Anlı ve onun tarzı programların yılı oldu. Başta Müge Anlı olmak üzere hepsini kutlamak gerek. İnanılmaz olayları çözdüler, kayıpları buldular, cinayetleri aydınlattılar.
Hepsi cok başarılı idi.
Kabul etmek gerekir ki, bu programların süresi çok sınırlı ve başvurular çok fazla. Dolayısı ile bu gerçeğin ışığında benim bir önerim var: Elinde her türlü maddi, manevi olanak bulunan, teknik bakımdan dünyanın en iyileri arasında olan emniyet teşkilatımızın her türlü platformda yayın yapacak bir televizyon kanalı kurması.
24 saat çok aktif olarak yayında kalacak bu kanal, her türlü olayın aydınlatılmasında, kayıpların bulunmasında, cinayetlerin çözülmesinde çok önemli görevler yapacaktır. Bu görevlerinin yanında, öğretici, eğitici, yol gösterici, aydınlatıcı işlevler de yapabilir.
(Örneğin; dolandırıcılık, uyuşturucu, terör gibi adli olayların takibi, yol, trafik ve hava durumu haberleri, trafik kurallarının hatırlatılması, yurttaşlık görevleri, yasalar, bürokratik kurallar ve tartışmalı hukuk konuları ile ilgili bilgi içeren paylaşımlar olabilir) Üstelik alacağı reklam ve sponsorluk gelirleri ile de teşkilata çok önemli bir maddi kaynak sağlanabilir. Bu kanal, zaman zaman benzer programlar ile canlı bağlantıya geçebilir, özellikle kayıp duyurularında büyük fayda sağlanabilir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA