Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ayrılmayı beceremeyenler

Ayrılmayı bilmek; evlenmekten, sevmekten, beraber olmaktan çok daha büyük bir beceri, karakter, tutarlılık, irade ve hepsinden önemlisi 'nezaket ve asalet' gerektiriyor. Ne yazık ki şov dünyasının bazı ünlüleri, medeni bir şekilde ayrılmayı beceremiyorlar.
Emre Aşık ile eski eşi Yağmur Sarnıç'ın evlatlarını paylaşmak için giriştikleri çirkin savaş iyice rezilliğe dönüştü. Yağmur Sarnıç, bir dönem aynı yastığa baş koyduğu Emre Aşık'ın ne FETÖ'cülüğünü bıraktı, ne travestilerle ilişkisini...
Mustafa Sandal, ayrıldığı sevgilisi Melis Sütşurup ile ilişkisini 'Sadece iyi vakit geçirdik' sığlığında karaya oturtunca, onuru kırılan genç kadının hışmına uğradı. Sütşurup, Sandal hakkında öyle garip ifadeler kullandı, öyle gizemli iddialarda bulundu ki, nereye çeksen elinde kalır.
Ünlü dostlarıma naçizane bir hatırlatmada bulunmak istiyorum: Herkes unutsa bile internetteki arama motorları unutmuyor.
Çocuklarınız büyüdüğünde size saygı duysun istiyorsanız, kelimeleri beyin kıvrımlarınızda dolaştırıp öyle ağzınızdan çıkartın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA