Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Trafik magandalarına büyük isyan

Pendik'te baklavacı kardeşlerin, içinde hamile bir kadının yer aldığı otomobilin önünü kesip şiddet uygulaması hepimizin ağzının tadını fena halde kaçırdı. Toplumda olaya tepki büyük, hatta isyan boyutunda.
Köşemize sürekli katkı veren okurlarımızdan Haluk Zırh ise olayı kendi yaşadığı bir kaza üzerinden yorumlamış:
"Yüksel Bey merhaba, herkesin içini acıtan bu olaya tepkisiz kalmak insan olana yakışmaz. İnanın orada olmadığıma dua ettim.
Sanırım o kişilerle kapışırdık ve yüzde 100 beni belindeki silahı çıkarır vururdu. Bu nasıl vicdan, nasıl bir akıl, anlamış değilim doğrusu.
Bakın Yüksel Bey, bir pazar günü trafikte anayola çıkmak için durup sağıma bakarken arkamdaki aracı kullanan arkadaş dalmış ve bana arkadan çarptı.
Araçta o arkadaşın hanımı ve iki çocuğu vardı. Ancak çocuklar o kadar korkmuş ki, ağlıyorlardı. Ben de üzüldüm ve çocuklara 'Bir şey yok yavrum, lastik patlamış' dedim. Arkadaşa da dönerek, 'Çocuklar korkmuş kardeşim, telefon numaramı vereyim, daha sonra haberleşiriz' dedim ve yoluma gittim.
Daha sonra o arkadaş aradı ve işimizi hallettik.
Bunlar nasıl insanlar anlamakta zorluk çekiyorum.
Ülkemiz insanını bu hale getirenlere yazıklar olsun.
İyi günler dilerim, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA